Gruppetimer for voksne

Gruppetimer åpner mange dører inn til tennisspillet og lærer deg å ikke bare spille med trener, men også spillere på samme eller ulike nivåer - med alle de utfordringer dette medbringer. I tillegg gir dette muligheten til å bli kjent med andre spillere som man kan sparre med på fritiden (og kanskje delta i en double-turnering eller to?)

Bygdo tennisklubb gruppetimer
Nivåer

Nybegynner

For alle som gjerne vil lære å spille tennis. Engasjerte trenere fokuserer på grunnprinsipper og på å få deg i spill på full bane så fort som mulig.

Øvet

For de som har spilt tennis tidligere i livet, kanskje som ung, eller som har gjennomført nybegynnerkurs og føler seg klar for nye utfordringer. Gruppene blir satt opp etter nivå og vi fokuserer på å få i gang spillet, taktikk og strategi for å få fart på sakene.

God

For spillere som har gode grunnleggende tennisferdigheter og som vil ta steget videre og begynne å vinne over motstanderen! Det være seg svigermor/far, tenåringen i huset eller motstanderen i klubbmesterskapet.

Privattimer

Privattimer er en super måte for nybegynnere å komme i gang med tennis på, for rustne spillere å få i gang spillet sitt igjen eller for de som har spesielle problemområder de ønsker å jobbe med.

For å avtale privattime, ta kontakt med hovedtrener Luis Silva på e-post luis@bygdotk.no eller administrasjonen, e-post admin@bygdotk.no.

Vi er også tilgjengelige på telefon, 48 50 60 65.

Book trener
Informasjon

Påmelding og betaling

Bindende påmelding i forkant av hver sesong gjøres via Matchi, informasjon blir sendt ut i god tid før kursene starter. Avmelding gjøres skriftlig til daglig leder i henhold til gjeldende retningslinjer.

Avsluttet spill midt i terminen faktureres i sin helhet. Kansellering av timer skjer kun hvis klubben anser spilleforhold som uegnede. Ved uvisse værforhold er det spillers ansvar å kontakte klubben/trener hvis de lurer på om det blir trening eller ikke.

Se prislisten

Vi har et utvalg av treningstilbud og erfarne personlige trenere. Vi har garantert noe som passer for deg!

For å kunne delta på kurs må man være medlem i Bygdø Tennisklubb, de som ikke er medlemmer må således melde seg inn.

Bli medlem