Bygdø Tennisklubb

Tennisskolen tilbyr aktiv og dynamisk tennistrening for alle, uansett nivå. I tillegg arrangeres det turneringer og sosiale events for barn såvel som voksne. Våre dyktige og motiverte trenere bidrar til å etablere Bygdø Tennisklubb som et trygt, godt og sosialt sted å være med fokus på kvalitet i alle ledd.

Bygdo tennisklubb om btk
Anlegg

BTK består av totalt seks baner hvorav fire er grus og to er plexipave (hardcourt). Om vinteren dekkes de to plexipavebanene av boble.

Book bane
Bygdo tennisklubb anlegg
Bygdo tennisklubb miljo
Sosialt miljø

Et blomstrende sosialt miljø for alt fra de aller minste til de på 60+ garanterer spilleglede for alle og enhver. Grillen går hele utendørssesongen og vi arrangerer hyppige sosiale turneringer med fokus på at tennis er gøy!

Treninger

Privattimer, gruppetimer, teori, styrke og kjernemuskulaturtrening, mental helse, sportsmanship og mye mer.

Treningstilbud
Turneringer

Oppdatert informasjon om turneringer for spillere av alle nivåer. Miniturneringer for de små, sosiale turneringer for rekreasjonsspillere og ITF-turneringer for satsningsgruppe.

Påmeldinger
Lagspill

BTK har både herrelag og damelag og ønsker velkommen alle som vil prøvespille for å delta i divisjonstennis-turneringer.

Gruppetimer
Bygdo tennisklubb turneringer
Bygdo tennisklubb dedikerte trenere
Dedikerte trenere

Høy standard på trenerstaben garanterer motivasjon og kyndighet på alle nivåer. Oppdaterte treningsmetoder garanterer optimal utnyttelse av treningsøktene.

Book trener
Verdier

BTKs mål er å tilby et trygt og imøtekommende miljø hvor tennis blir promotert som en sunn og trivelig idrett for spillere av alle aldersgrupper og nivåer. Vi ønsker å fokusere på ivaretakelse av alle våre medlemmer ved å tilby tilrettelagt trening, slik at alle spillere kan jobbe mot å nå sine individuelle tennismål. Verdier vi setter høyt både som klubb og hos våre medlemmer er: Respekt, integritet, lidenskap, samarbeid, målbevissthet og hardt arbeid.

Tennisskolen

Våre dyktige og engasjerte trenere ser til at læringen skjer under de beste forhold. Vårt mål med Tennisskolen er å tilby trening som passer alle barn og unge, det være seg de som ønsker å lære grunnleggende tennis for rekreasjonsformål eller de som ønsker å nå toppen.

Ballvegg, minitennis, stort inngjerdet grøntområde og det alltid populære bordtennisbordet bidrar til at BTK er et populært sted for barna å være, både på fritiden og i forbindelse med trening.

Tennis har lang historie på Bygdøy. BTK er en av landets aller eldste klubber og daterer helt tilbake til 1904. Vi står for det største idrettstilbudet på Bygdøy og har 600 aktive medlemmer og 310 barn og ungdom i undervisning. Våre medlemmer har et aldersspenn på 2-100 år. BTK er tilsluttet Norges Tennisforbund, Norges Idrettsforbund og Oslo Idrettskrets.

Bygdo tennisklubb historie
Styret

Styret er delt opp i komiteer som har ulike ansvars- og arbeidsområder som behandler operative ideer og problemstillinger innen sitt område. Her kan medlemmer komme med innspill som vil bli løftet opp til styret for beslutning. Styret ønsker at medlemmer involverer seg på både komité- og oppmann-nivå, så for de som ønsker å bidra er det bare å ta kontakt!

Styremedlemmer

Formann
Anouska Godtfredsen Andenæs
styret@bygdotk.no

Nestleder og økonomiansvarlig
Hans Øyvind Haukeli
hhaukeli@yahoo.com

Juridisk ansvarlig
Una Wærp
u.waerp@haavind.no

Sportslig ansvarlig
Yannic Yvon
yannic.yvon@nyu.edu

Styremedlem
Camilla Glømmen
camilla.p.glommen@gmail.com

Varamedlemmer til styret
og deres ansvarsområder

Anleggsansvarlig
Trond Lundesgaard
telundesgaard@gmail.com

Sponsoransvarlig
Øystein Von Krogh
ovk@mondrian.no

Varamedlem
Caroline Lium Valmot
caroline.lium.valmot@gmail.com

Øvrige komiteer
og ansvarsområder:

Valgkomité

Leder:
Nicolai Horgen
nicolai.horgen@icloud.com

Mias Askeland
Per Granlund

Kontrollkomité

Jon Olaisen
Gisle Grønlie

Divisjon- og lagtennis

Kaptein på herrelaget:
Gisle Grønlie
gisle.gronlie@gmail.com

Kaptein på damelaget:
Sofia Greve Strand
sofiagstrand@gmail.com

Kaptein på veteranlaget damer:
Camilla Glømmen
camilla.p.glommen@svw.no

Komité for hallprosjektet

Helen Sterud (Norges Tennisforbund)
Lars Hellebust (Hallprosjektansvarlig)
Anouska Andenæs (Styreleder)

Ta gjerne kontakt med oss dersom du ønsker å delta i en komité, bistå på arrangementssiden eller på andre måter har innspill og/eller spørsmål!