Treningstilbud

Bygdø Tennisklubb er opptatt av å tilby et bredt aktivitetstilbud til alle våre medlemmer. Vi jobber iherdig for kvalitet i alle ledd og ser alltid på nye måter for å utvikle våre tilbud.

Informasjon

BTK bygger underjordisk tennishall med 4 hardcourt baner under bakken og 6 grusbaner over!

Les om hallprosjektet her

Barnehage og aktivitetsskole

Ved Bygdø Tennisklubb har vi et bredt tilbud til barn allerede fra barnehagestadiet. Vi tilbyr tennis til barn i både BAKS og barnehagetiden, samt FunFactory for barnehagebarn om ettermiddagen og private og gruppetimer for skolebarn både i og utenom BAKS-tiden.

les mer
Bygdo tennisklubb barnehagetennis
0 - 5 år

Tennisskole

Bygdø Tennisskole har lang tradisjon i lokalmiljøet og er som sådan klubbens stolthet. I 2019 har vi 310 barn i skolen. Tilbudene er varierte og tilpasset ulike aldersgrupper, og vi lærer skolebarn helt fra 1. klasse til 3. gym å spille tennis!

les mer
Bygdo tennisklubb tennisskole
6 - 19 år

Gruppetimer for voksne

Gruppetimer åpner mange dører inn til tennisspillet og lærer deg å ikke bare spille med trener, men også spillere på samme eller ulike nivåer - med alle de utfordringer dette medbringer. I tillegg gir dette muligheten til å bli kjent med andre spillere som man kan sparre med på fritiden (og kanskje delta i en double-turnering eller to?)

les mer
Bygdo tennisklubb gruppetimer
19 - 59 år

60+

Målet er å gi personer over 60 år et tilbud om fysisk og sosial aktivitet i sitt eget nærområdet. Regelmessig forsøker 60+ komiteen å planlegge hyggelige og sosiale tennisarrangement for gruppen. Vi søker stadig flere spillere til å ta del i å styrke det sosiale tilbudet til gruppen. Aktivitetene ledes av frivillige gruppeledere og de krever ingen forkunnskap for å delta.

les mer
Bygdo tennisklubb senior
60+ år

Privattimer

Bygdø Tennisklubb er stolt av å tilby privattimer med våre dyktige og ressurssterke trenere. Privattimer kan bestilles som strøtimer eller ved fast avtale. Dette er et av våre spesialområder og vi har stor pågang. Privattimer er også et viktig supplement til konkurransetreningen.

les mer
Bygdo tennisklubb privattimer
Privattimer