Tennis for Voksne

KURS OG TILBUD FOR VOKSNE

For voksne i alderen 19 år og oppover har vi en rekke tilbud, både for konkurranse- og fornøyelsesspilleren.

 

I tillegg så har vi tilbud spesielt rettet mot gruppen over 60 år, blandt annet gratis seniortennis på fredager med Per Granlund.

Fra innendørssesongen 2016 satser vi ytterligere på treningstilbud for voksne spillere og drar igang en rekke kurs for spillere av alle nivåer. Gruppetimer åpner mange dører for tennisspillet og lærer deg å ikke bare spille med trener, men også spillere på samme nivå som deg selv og de utfordringer dette medbringer.

Tilleggsvis gir det muligheten til å bli kjent med andre spillere som man kan sparre med på fritiden ( og kanskje delta i en doubles-turnering eller to?)

GRUPPETIMER: VOKSEN

Voksen nybegynner:

Alder 19-59 år. For alle som gjerne vil lære å spille tennis. Engasjerte trenere fokuserer på grunnprinsipper og å få deg i spill på full bane så fort som mulig.

Påmelding fortløpende til post@bygdotennis.no

 

 

Voksen litt øvet:

Alder 19-59 år. For de som har spilt tennis tidligere i livet, kanskje som ung, eller som har gjennomført nybegynnerkurs og føler seg klar for nye utfordringer. Gruppene blir satt opp etter nivå og vi fokuserer på å få igang spillet, taktikk og strategi for å få fart på sakene.

 

Voksen Godt øvet & Voksen ekspert:

Alder 19-59 år. For spillere som har gode fundamentale tennisferdigheter og som vil ta steget videre og begynne å vinne over motstanderen! Det så være svigermor/far, tenåringen i huset eller motstanderen i klubbmesterskapet.