Tennis for Voksne

For voksne i alderen 19 år og oppover har vi en rekke tilbud, både for konkurranse- og fornøyelsesspilleren. I tillegg så har vi tilbud spesielt rettet mot gruppen over 60 år, blandt annet gratis seniortennis på fredager med Per Granlund.

 

Gruppetimer åpner mange dører for tennisspillet og lærer deg å ikke bare spille med trener, men også spillere på samme nivå som deg selv og de utfordringer dette medbringer. Tilleggsvis gir det muligheten til å bli kjent med andre spillere som man kan sparre med på fritiden ( og kanskje delta i en doubles-turnering eller to?)

Hvis det ikke er ledig gruppe da du tar kontakt kan du be om å bli satt på venteliste.

Påmelding for sesongen etter sommerferien må gjøres via link i fanen "påmeldinger" selv om du allerede spiller på gruppe.

GRUPPETIMER: VOKSEN

Voksen nybegynner:

Alder 19-59 år. For alle som gjerne vil lære å spille tennis. Engasjerte trenere fokuserer på grunnprinsipper og å få deg i spill på full bane så fort som mulig.

Påmelding fortløpende til post@bygdotennis.no

 

 

Voksen litt øvet:

Alder 19-59 år. For de som har spilt tennis tidligere i livet, kanskje som ung, eller som har gjennomført nybegynnerkurs og føler seg klar for nye utfordringer. Gruppene blir satt opp etter nivå og vi fokuserer på å få igang spillet, taktikk og strategi for å få fart på sakene.

 

Voksen Godt øvet & Voksen ekspert:

Alder 19-59 år. For spillere som har gode fundamentale tennisferdigheter og som vil ta steget videre og begynne å vinne over motstanderen! Det så være svigermor/far, tenåringen i huset eller motstanderen i klubbmesterskapet.