Tennis for Voksne

Follow us:

Tennis for voksne

Gruppetimer åpner mange dører for tennisspillet og lærer deg å ikke bare spille med trener, men også spillere på samme nivå og av ulike nivåer- med alle de utfordringer dette medbringer.  Tilleggvis gir det muligheten til å bli kjent med andre spillere som man kan sparre med på fritiden ( og kanskje delta i en doubles-turnering eller to?)

GRUPPETIMER: VOKSEN

Voksen nybegynner:

Alder 19-59 år. For alle som gjerne vil lære å spille tennis. Engasjerte trenere fokuserer på grunnprinsipper og å få deg i spill på full bane så fort som mulig.

Påmelding fortløpende til admin@bygdotk.noVoksen litt øvet:

Alder 19-59 år. For de som har spilt tennis tidligere i livet, kanskje som ung, eller som har gjennomført nybegynnerkurs og føler seg klar for nye utfordringer. Gruppene blir satt opp etter nivå og vi fokuserer på å få igang spillet, taktikk og strategi for å få fart på sakene.


Voksen Godt øvet & Voksen ekspert:

Alder 19-59 år.  For spillere som har gode fundamentale tennisferdigheter og som vil ta steget videre og begynne å vinne over motstanderen! Det så være svigermor/far, tenåringen i huset eller motstanderen i klubbmesterskapet.

Hvis det ikke er ledig gruppe da du tar kontakt kan du be om å bli satt på venteliste.

Påmelding for sesongen etter sommerferien må gjøres via link i fanen "påmeldinger" selv om  du allerede spiller på gruppe.