Påmeldinger

Follow us:

Påmeldinger

Her kan du melde deg eller ditt barn på kurs samt diverse turneringer og events som arrangeres av BTK og kollaborerende klubber.


Scroll nedover siden for påmeldingslenker.
Meld deg på:

Tenniskurs - sesong 2019/2020

-Alle påmeldinger-

Påmelding gjelder for 1 sesong, dvs ett skoleår. Påmelding skal skje online via link på hjemmesiden.

Ved påmelding betaler man et depositum på 2000,- som trekkes fra ved videre fakturering. Dette er ikke totalsummen for kurset, men et depositum!

Fakturering er termin-basert, dvs man faktureres for henholdsvis termin I,II & III ila terminen.For informasjon om priser se fanen i menyen "PRISER"


Kun fravær med gyldig legeattest som fremlegges daglig leder trekkes i fra faktura. Det er ønskelig at man informerer trener i forkant hvis man vet at barnet ikke skal møte på trening;denne timen vil bli fakturert, men det vil bistå trener i planlegging av treningsøkten. Mer informasjon om vilkår for deltakelse under fanen i menyen "PRAKTISK INFORMASJON"


(Nye og tidligere deltakere, barn og voksne. Alle melder seg på for neste sesong via denne portalen.)

Er du ikke medlem i  BTK?

 Ta kontakt med administrasjonen og vi hjelper deg med innmelding og kurspåmelding :)


BASISTRENING - Bygdøy Basis

Basistrening er et eksternt tilbud til alle barn mellom 10-15 år og på tvers av idrettene og ledes av trenere fra blant annet Olympiatoppen. Fokus er på å styrke kroppens kjernemuskulatur og forebygge skader, noe som er særdeles viktig for aktive tennisspillere.  BTKs ledelse anbefaler alle aktive spillere mellom 10-15 år å delta på dette flotte tilbudet!

Velkommen til basistrening for idrettsaktive barn. Vi ønsker å utvikle de fysiske og motoriske ferdighetene og samtidig tilrettelegge for skadeforebyggende trening. Vi vil samarbeide med trenerne til de aktuelle utøverne slik at vi kan tilpasse treningen best mulig.


Sondre Nysether fra Olympiatoppen vil være trener hver tirsdag de neste 10 ukene. (NB! Ingen trening i vinterferien, uke 8).


Vi ønsker å engasjere dyktige trenere og utnytte ressursene i nærmiljøet. Vi håper med dette å kunne bidra til å utvikle skadefrie og treningsglade barn!

KLUBBMESTERSKAP 2019


KM OFFICIAL 31. August

Klubbens beste dame og herrespiller står seirende tilslutt, men spillere av alle nivåer oppfordres til å delta! Vi har satt av en helg til dette arrangementet og håper på oppmøte og engasjement både av og på banen! En gylden mulighet til å få litt kamptrening for voksen så vel som yngre konkurransespillere... Og kanskje en anledning til å danke ut treneren din?

Vi fyrer grillen og håper på solskinn!


 

ROGY-TURNERINGER 2019:

Informasjon til turneringsspillere:

Turneringer i regi av Norges Tennisforbund melder man seg på via Tournament Software. Informasjon vedrørende påmeldinger for 2019 under. Dersom dokumentene ikke er synlige, last opp siden på nytt.