Medlemskap i BTK

Medlemskap i Bygdø Tennisklubb

 

Vi ønsker spillere i alle aldersgrupper og av alle nivåer hjertelig velkomne til å melde seg inn i klubben og ta del i tennisgleden ved Bygdø Tennisklubb!

 

 

Som medlem i BTK får du mulighet til å melde deg på kurs og delta på treninger, arrangementer, aktiviteter og turneringer som arrangeres i regi av klubben, både på og utenfor anlegget.

Som medlem kan du også booke banetid med og uten trener, både i sommer -og vintersesongen.

 

 

 

 

 

Klubben tilbyr et bredt utvalg av aktiviteter og arrangementer. Aktivitetslister finner du på oppslagstavlen i menyen samt på tavlene på anlegget. Full terminliste er å finne i årskalenderen.

 

Vi oppfordrer alle medlemmer til å delta på sosiale så vel som konkurranserettede arrangementer!

 

INNMELDING NYTT MEDLEM:

 

Du melder deg enkelt inn i klubben via Norges Idrettsforbund sin bruker portal, Min Idrett.

 

 

 

 

Her lager du deg en brukerprofil, søker opp tennisklubben og melder deg inn. Ta godt vare på brukernavn og passord, da betalinger også vil foregå via Min Idrett.

Etter at du har søkt medlemskap vil vi automatisk få opp ssøknaden i vårt system og du vil bli fakturert medlemskontingent beroende på type medlemskategori du faller inn under (se under). Hvis du skal ha familiemedlemskap eller BAKS/barnehage medlemskap så kontakter du oss via kontakt-skjemaet eller på e-post admin@bygdotk.no og informer om dette.

For familiemedlemskap må vi ha fullt navn på hver person i husstanden som skal gå inn under medlemskapet. For BAKS/barnehage må vi ha fullt navn og kontakt detaljer på foresatte.

 

LAGSPILL

BTK har både herrelag og damelag og ønsker velkommen alle som vil prøvespille for å delta i divisjonstennis turneringer.

DEDIKERTE TRENERE

Høy standard på trener staben garanterer motivasjon og kyndighet på alle nivåer. Oppdaterte treningsmetoder garanterer optimalt utnyttenlse av treningsøktene.

TURNERINGER

Oppdatert informasjon om turneringer for spillere av alle nivåer. Mini-turneringer for de små, sosiale turneringer for rekreasjonsspillere og ITF

turneringer for satsningsgruppe.

KLUBBENS FASILITETER

ANLEGG

6 baner totalt hvor 4 er grusbaner og 2 er plexipave (hard-court) som dekkes om vinteren.

SOSIALT MILJØ

Et blomstrende sosialt miljø for alt fra de aller minste til 60+ gjengen garanterer spille-glede for alle og enhver. Grillen går hele utendørssesongen og vi arrangerer hyppige sosiale turneringer med fokus på at Tennis er Gøy!

TILRETTELAGT TRENING

Privat-timer, gruppetimer, teori, styrke og kjerne- muskulaturtrening, mental helse, sportsmanship og mye mer.

Typer medlemskap

 

For alle spillere som vil delta på organisert trening og/eller bruke anlegget:

 

Voksen: Alder 21-66 år.

 

Ungdom: Alder 13-20 år.

 

Barn 0-12 år *Ikke BAKS/Barnehage: For barn som deltar på kurs i Tennisskolen, private timer og/eller ønsker å bruke anlegget, delta på aktiviteter i regi av klubben ol.

 

Familiemedlemskap: Dette er for hele familien som ønsker å ta del i tennisgleden på BTK. Medlemskapet består av 2 voksne (over 18 år) og alle barna i familien under 18 år.

 

BAKS/Barnehage/FunFactory. 0-9 år: For barn som deltar på organisert trening via BAKS 1 eller 2 ganger i uken eller som er i barnehagealder og deltar på FunFactory grupper. Medlemskapet innebærer ikke rett til bruk av anlegget utover disse treningene, men barna er velkomne til å delta på sosiale aktiviteter som fex Pizza Turneringer.

 

Honnør: Alder 67 år og oppover.

 

Støttemedlemskap: For de som ønsker å gi sin støtte til klubben, men som ikke skal ta i bruk anlegget eller spille på timer.

 

Æresmedlem: Til æresmedlem kan årsmøtet velge enhver som klubben vil hedre i særlig grad. Æresmedlemmer er fritatt for kontingent.