MEDLEMSKAP

Medlemskap i Bygdø Tennisklubb

 

Vi ønsker spillere i alle aldersgrupper og av alle nivåer hjertelig velkomne til å melde seg inn i klubben og ta del i tennisgleden ved Bygdø Tennisklubb!

 

 

Som medlem i BTK får du mulighet til å melde deg på kurs og delta på treninger, arrangementer, aktiviteter og turneringer som arrangeres i regi av klubben, både på og utenfor anlegget.

Som medlem kan du også booke banetid med og uten trener, både i sommer -og vintersesongen.

 

 

 

 

 

Klubben tilbyr et bredt utvalg av aktiviteter og arrangementer. Aktivitetslister finner du på oppslagstavlen i menyen samt på tavlene på anlegget. Full terminliste er å finne i årskalenderen.

 

Vi oppfordrer alle medlemmer til å delta på sosiale så vel som konkurranserettede arrangementer!

LAGSPILL

BTK har både herrelag og damelag og ønsker velkommen alle som vil prøvespille for å delta i divisjonstennis turneringer.

DEDIKERTE TRENERE

Høy standard på trener staben garanterer motivasjon og kyndighet på alle nivåer. Oppdaterte treningsmetoder garanterer optimalt utnyttenlse av treningsøktene.

TURNERINGER

Oppdatert informasjon om turneringer for spillere av alle nivåer. Mini-turneringer for de små, sosiale turneringer for rekreasjonsspillere og ITF

turneringer for satsningsgruppe.

ANLEGG

6 baner totalt hvor 4 er grusbaner og 2 er plexipave (hard-court) som dekkes om vinteren med boble.

KLUBBENS FASILITETER

SOSIALT MILJØ

Et blomstrende sosialt miljø for alt fra de aller minste til 60+ gjengen garanterer spille-glede for alle og enhver. Grillen går hele utendørssesongen og vi arrangerer hyppige sosiale turneringer med fokus på at Tennis er Gøy!

TILRETTELAGT TRENING

Privat-timer, gruppetimer, teori, styrke og kjerne- muskulaturtrening, mental helse, sportsmanship og mye mer.