Medlemskap

Follow us:

Medlemskap


Vi ønsker spillere i alle aldersgrupper og av alle nivåer hjertelig velkommen til å melde seg inn i klubben og ta del i tennisgleden ved Bygdø Tennisklubb!Som medlem i BTK får du mulighet til å melde deg på kurs og delta på treninger, arrangementer, aktiviteter og turneringer som arrangeres i regi av klubben, både på og utenfor anlegget.

Som medlem kan du også booke banetid med og uten trener, både i sommer -og vintersesongen.Klubben tilbyr et bredt utvalg av aktiviteter og arrangementer. Aktivitetslister og invitasjoner finner du på oppslagstavlen ved bane 1&2 eller under "nyheter" fanen her i menyen.

  Full terminliste ved forespørsel til administrasjonen.


KLUBBENS FASILITETER

SOSIALT MILJØ

Et blomstrende sosialt miljø for alt fra de aller minste til 60+ gjengen garanterer spille-glede for alle og enhver. Grillen går hele utendørssesongen og vi arrangerer hyppige sosiale turneringer med fokus på at Tennis er Gøy!

DEDIKERTE TRENERE

Høy standard på trener staben garanterer motivasjon og kyndighet på alle nivåer. Oppdaterte treningsmetoder garanterer optimalt utnyttenlse av treningsøktene.

ANLEGG

6 baner totalt hvor 4 er grusbaner og 2 er plexipave (hard-court) som dekkes om vinteren med boble.

LAGSPILL

BTK har både herrelag og damelag og ønsker velkommen alle som vil prøvespille for å delta i divisjonstennis turneringer.

TILRETTELAGT TRENING

Privat-timer, gruppetimer, teori, styrke og kjerne- muskulaturtrening, mental helse, sportsmanship og mye mer.

TURNERINGER

Oppdatert informasjon om turneringer for spillere av alle nivåer. Mini-turneringer for de små, sosiale turneringer for rekreasjonsspillere og ITF   

turneringer for satsningsgruppe.