OPPSLAGSTAVLEN

TAVLen

- Turneringer

- Sosiale events

- Invitasjoner

- Camper

- Påmeldinger

- Nyheter osv.

OPPSLAG

S

(opplever du at dokumentene ikke er synlige? Prøv å oppfriske siden på nytt. Kommer de fremdeles ikke opp, Send oss en e-post på admin@bygdotk.no

Åpne dokumentene i fullt format ved å trykke på symbol i høyre hjørne av bildet.

innendørsbruk av boblen:

 

Kjære medlemmer,

 

En ny boblesesong er i gang og vi har gjort mange endringer for å optimalisere bruken av boblen med den hensikt at så mange som mulig skal få gleden av å spille, også i innendørssesongen.

 

Endringer som har blitt gjort er blant annet:

 

- Gjennomgang av gruppeinndelinger i Tennisskolen og organisering av disse, også tatt i betraktning barn som kommer fra andre skoler enn bygdøy skole og Ruseløkka.

- Konkurrering for baneplass hos konkurransespillere.

-Økt bruk av banene om formiddagen ved å tilby barnehagetennis for ytterligere 3 barnehager og drop-in timer til 60+ spillere (med og uten trener).

- Drop-In tilbud til tennisskolen og ikke-medlemmer (barn) på lørdager.

- Åpnet for timer (private og grupper) på lørdager.

- Divisjonstennistrening er flyttet til helgene for å åpne for tid i boblen.

- Fjernet booking av fast tid for privat bruk kveldstid i ukedagene og erstattet med gruppetimer for voksne.

 

BANEBRUK - PRIVAT

Det kommer nok ikke som en overraskelse for noen at vi, også i år, har manglende innendørskapasitet. BTK blir mer og mer populært og vi har for tiden en voksende og engasjert medlemsmasse. Av den grunn har vi i år valgt å ikke åpne for booking av privat bane på ukentlig basis boblen i ukedagene. Ønsker man å booke fast tid i boblen i helgen kan dette gjøres ved å kontakte Daglig Leder.

Man kan fremdeles booke time via online booking (senserio) og vi oppfordere til dette for de som ønsker å spille på egenhånd.

 

GRUPPETIMER-VOKSNE

Vi har jobbet mye for å øke tilbudet til voksne spillere (alder 19 - 60 år) og har gleden av å tilby gruppetimer for voksne spillere av alle nivåer. Gruppene er godt i gang og tilbakemeldingen er svært positiv fra samtlige deltakere.

Gruppene består i 4 spillere og er nøysommelig satt sammen av hovedtrener, Tiago, som er ansvarlig for voksen-prosjektet. Timene går hver kveld mandag til fredag.

Gruppene begynner allerede å bli fulle, men det er noen plasser igjen. Ønsker du å delta, ta kontakt med Tiago omgående per

e-post:

luis@bygdotk.no

NB! Avbestilling av private timer:

 

Alle private timer skal avbestilles minimum 24 t i forkant for å unngå fakturering. Kurs for grupper faktureres i sin helhet og refunderes ikke, med unntakt av ved sykdom og legeerklæring.

 

Timer avbestilles ved å sende e-post til admin@bygdotk.no

eller ringe/besøke kontoret i kontortiden.